Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar

Zonwering en rolluiken: Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar

Alles ziet er anders uit als de zon schijnt…

De collectie zonwering en rolluiken is zo groot dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar laat u hier zien welke types er zijn. Wilt u advies op maat of direct zelf bekijken wat er mogelijk is? We verwelkomen u graag in onze nieuwe showroom, of komen bij u langs met voorbeelden. Bel voor een afspraak 0316 – 33 10 10.

Rolluiken | Hordeuren | Terrasschermen | Uitvalschermen | Screens | Serrezonwering

Rolluiken: solide en isolerend

Rolluiken: solide en isolerend

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte, kou en lawaai gereduceerd worden. Ook waarborgen ze uw privacy en hebben ze een inbraakvertragende werking.

Wij leveren rolluiken in elk formaat, voor een dakraampje tot een garagedeur. Alle rolluiken worden standaard geleverd met elektrische bediening. Voor optimaal bedieningscomfort kiest u voor een handzender. Ook een tijdschakelklok behoort tot de mogelijkheden: comfortabel en gemakkelijk.

Hordeuren: effectief en decoratief

Plisséhordeuren: effectief en decoratief

Hou beesten buiten de deur. De plisséhordeur met decoratief geplisseerd insectengaas is de oplossing voor keukendeuren en enkele en dubbele tuindeuren.

  • De in de treklijst geïntegreerde borstel zorgt ervoor dat de deur goed en geruisloos sluit
  • Het is mogelijk om 2 deuren tegen elkaar te laten sluiten (bijv. dubbele tuindeuren)
  • Het geplisseerde gaas is beter zichtbaar dan vlak gespannen gaas.
  • Het gaas neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan
  • De deur kan gemakkelijk uit de geleider worden genomen voor reiniging of winteropslag
  • Het gaas kunt u eenvoudig reinigen met water en een zachte borstel
Terrasschermen: veelzijdig en flexibel

Terrasschermen: veelzijdig en flexibel

Terrasschermen of knikarmschermen zijn speciaal ontworpen voor toepassing boven een terras. De constructie zorgt voor een overkapping waarbij u volledige bewegingsvrijheid op het terras heeft. Alle terrasschermen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en worden standaard afgewerkt met een poedercoating in crèmewit. Andere kleuren zijn ook mogelijk. Wij verkopen terrasschermen vanaf 185 cm tot wel 12 meter breed.

  • Onze terrasschermen worden standaard geleverd met elektrische bediening
  • Wij maken gebruik van Tibelly Zonweringdoek, dat in 94 kleuren te verkrijgen is
  • De terrasschermen uit ons assortiment zijn onafhankelijk getest en gecontroleerd door TÜV Nord
Uitvalschermen: veilig en functioneel

Uitvalschermen: veilig en functioneel

Er zijn diverse modellen uitvalschermen verkrijgbaar, waarbij de vormgeving uiteenloopt van strak en recht tot geheel rond. Met deze uiteenlopende vormen in combinatie met de enorme keuze aan kleuren en dessins, bepaalt u zelf de uitstraling van uw woning.

Uitvalschermen hebben een hoge mate van functionaliteit en betrouwbaarheid. Ze bieden perfect bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen en zijn geschikt voor elk type raam waarbij een vrije doorloop onder het scherm niet nodig is. 

Terrasschermen: veelzijdig en flexibel

SCREENS

Screens zijn een ideale vorm van zonwering. Door de verticale montage zijn deze bijzonder effectief bij laagstaande zon. Bovendien blijft een vrije doorloop langs uw raam mogelijk.

We passen screens vaak toe op moeilijk bereikbare plaatsen, waar andere vormen van zonwering niet of lastig passen. Doordat ze ontzettend windbestendig zijn, zijn screens ook ideaal op hogere verdiepingen. 

Uitvalschermen: veilig en functioneel

SERREZONWERING

Een bekend probleem bij serres is de haast ondragelijke temperatuur die er in de zomer heerst. Wilt u ook overdag kunnen genieten van uw serre? Dan is serrezonwering de oplossing. Doordat de zon geweerd wordt voordat deze het glas bereikt, wordt ook de meeste hitte gefilterd.