Zonwering en rolluiken plaatsen in de regio Zevenaar

De collectie zonwering en rolluiken is zo groot dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar laat u hier zien welke types er zijn. Wilt u een advies op maat of direct zelf bekijken wat er mogelijk is? We verwelkomen u graag in onze showroom, of komen bij u langs met voorbeelden. 

 

Rolluiken | Hordeuren | Terrasschermen | Uitvalschermen | Screens | Serrezonwering | Pergolazonwering

Bel voor een afspraak 0316 – 33 10 10

Pergolazonwering

Pergolazonwering wordt vaak gebruikt op die plekken waar veel schaduw gewenst is. De zonwering kan geplaatst worden over grote oppervlakken en is dan ook bijna overal toe te passen.

 

Pergolazonwering is goed bestand tegen wind en is op plaatsen waar het wat meer waait, een veiligere oplossing dan bijvoorbeeld een knikarmscherm.

 

Bekijk de brochure:

Contact
rolluiken Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar Zevenaar

Rolluiken: solide en isolerend

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte, kou en lawaai gereduceerd worden. Ook waarborgen ze uw privacy en hebben ze een inbraakvertragende werking.

 

Wij leveren rolluiken in elk formaat, voor een dakraampje tot een garagedeur. Alle rolluiken worden standaard geleverd met elektrische bediening. Voor optimaal bedieningscomfort kiest u voor een handzender. Ook een tijdschakelklok behoort tot de mogelijkheden: comfortabel en gemakkelijk.

plisséhordeuren Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar Zevenaar

Plisséhordeuren: effectief en decoratief

Houd ongewenste beesten buiten de deur. De plisséhordeur met decoratief geplisseerd insectengaas is de oplossing voor keukendeuren en voor enkele en dubbele tuindeuren.

  • De in de treklijst geïntegreerde borstel zorgt ervoor dat de deur goed en geruisloos sluit

  • Het is mogelijk om twee deuren tegen elkaar te laten sluiten (bijvoorbeeld dubbele tuindeuren)

  • Het geplisseerde gaas is beter zichtbaar dan vlak gespannen gaas.

  • Het gaas neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan

  • De deur kan gemakkelijk uit de geleider worden genomen voor reiniging of winteropslag

  • Het gaas kunt u eenvoudig reinigen met water en een zachte borstel

Meer weten over plisséhordeuren?
Terrasschermen Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar Zevenaar

Terrasschermen: veelzijdig en flexibel

Terrasschermen of knikarmschermen zijn speciaal ontworpen voor toepassing boven een terras. De constructie zorgt voor een overkapping waarbij u volledige bewegingsvrijheid op het terras hebt. Alle terrasschermen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en worden standaard afgewerkt met een poedercoating in crèmewit. Andere kleuren zijn ook mogelijk. Wij verkopen terrasschermen vanaf 185 cm tot wel 12 meter breed.

  • Onze terrasschermen worden standaard geleverd met elektrische bediening

  • Wij maken gebruik van Tibelly Zonweringdoek, dat in 94 kleuren verkrijgbaar is

  • De terrasschermen uit ons assortiment zijn onafhankelijk getest en gecontroleerd door TÜV Nord

Meer weten over terrasschermen?
Uitvalschermen

Uitvalschermen: veilig en functioneel

Er zijn diverse modellen uitvalschermen verkrijgbaar, waarbij de vormgeving uiteenloopt van strak en recht tot geheel rond. Met deze uiteenlopende vormen in combinatie met de enorme keuze aan kleuren en dessins, bepaalt u zelf de uitstraling van uw woning.

 

Uitvalschermen hebben een hoge mate van functionaliteit en betrouwbaarheid. Ze bieden perfect bescherming tegen fel zonlicht en tegen hoge buitentemperaturen en zijn geschikt voor elk type raam waarbij een vrije doorloop onder het scherm niet nodig is. 

Screens Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar Zevenaar

Screens

Screens zijn een ideale vorm van zonwering. Door de verticale montage zijn ze bijzonder effectief bij laagstaande zon. Bovendien blijft een vrije doorloop langs uw raam mogelijk.

 

We passen screens vaak toe op moeilijk bereikbare plaatsen, waar andere vormen van zonwering niet of lastig passen. Doordat screens ontzettend windbestendig zijn, zijn ze ook een ideale toepassing voor hogere verdiepingen. 

Meer weten over screens?
serrezonwering Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar Zevenaar

Serrezonwering

Een bekend probleem bij serres is de haast ondragelijke temperatuur die er in de zomer heerst. Wilt u ook overdag kunnen genieten van uw serre? Dan is serrezonwering de oplossing. Doordat de zon geweerd wordt voordat deze het glas bereikt, wordt ook de meeste hitte gefilterd.