Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar

Het team van Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar

Vakmensen met verstand van zaken

Wij zijn trots op onze zaak en onze producten. Daarom willen we u graag meer vertellen over het ontstaan en de geschiedenis van ons prachtige bedrijf. Direct zien wat Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar voor u kan doen? Bekijk onze fotogalerij of bel: 0316 – 33 10 10

Een dynamisch familiebedrijf

Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar is in 1975 opgericht door de heer B.J.G. Terbonssen, toen nog als Glashandel Oud-Zevenaar. Na een aantal jaren is de zaak uitgebreid met aluminium ramen en deuren en is de naam veranderd in Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar.

In 1993 kwam zoon Rob in het bedrijf werken en drie jaar later nam hij het roer van zijn vader over. Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar is een dynamisch familiebedrijf dat zich inzet voor kwaliteit en vakmanschap. Wij richten ons op de particuliere en op de zakelijke markt.

Wij zien u graag terug in onze nieuwe showroom!

In eigen beheer gemaakt
Onze werkplaats is speciaal ingericht voor het werken met glas en aluminium. Bovendien zijn onze medewerkers stuk voor stuk enthousiaste vakmensen. Hierdoor zijn wij in staat hoogwaardige aluminium ramen, deuren en serres te vervaardigen. Wij plaatsen de producten in eigen beheer, wat de prijzen laag houdt.

Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar beschikt behalve over een kantoor, opslag- en werkplaats, ook over een nieuwe showroom. Hier laten we u zien wat er allemaal mogelijk is in glas en aluminium.

Certificaten van Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar

Dat wij kwaliteit leveren, hoeft u natuurlijk niet zomaar van ons aan te nemen. Deze certificaten vertellen het voor ons!