U bent hier: Home 9 Serres & veranda’s

Laat uw serre of veranda plaatsen in de regio Zevenaar

Wilt u ook meer licht in huis en tegelijkertijd de waarde van uw woning verhogen?

Met een serre of veranda realiseert u dit in een handomdraai. De installatie is minder ingrijpend dan u misschien denkt en kan snel voltooid worden. Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Serre

Voor u een serre laat bouwen, is het verstandig te bedenken wat u precies wilt bereiken: gaat het om het creëren van extra ruimte, of wilt u meer eenheid tussen uw huis en uw tuin? Denk hierbij ook aan de bouwkundige kant: hebt u een vergunning nodig? Wat moet er gebeuren met de fundering? Hoe gaat u de temperatuur beheersen? Bij Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar weten we het antwoord op al deze vragen en geven u een deskundig en objectief advies.

Aluminium serres
Een serre geeft meer ruimte en haalt het licht in huis. Zo ontstaat een heerlijke leefomgeving. Stel u het effect eens voor op een zonnige dag! In aluminium is eigenlijk alles mogelijk; van eenvoudige tot complexe constructies. Het is daarom het perfecte materiaal voor uw serre. Strak, speels, modern of klassiek? Met een serre van Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar haalt u de zon in huis.

Downloads

Meer lezen over de veranda’s van Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar? Bekijk hier onze brochures (in PDF-formaat):