U bent hier: Home 9 Kozijnen & deuren

Kozijnen, deuren en meer bij Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar

Comfort, veiligheid, behaaglijke warmte, een stabiele constructie, voor binnen en buiten en leverbaar in verschillende kleuren.

Het lijken eisen die onmogelijk in één product te vatten zijn. Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar maakt het mogelijk met de systemen van Reynaers.

Systemen van Reynaers

De systemen van Reynaers bestaan uit drie kamers.

Dit betekent een verdubbeling van het aantal (vaste) hoekstukken in vergelijking met andere raam- en deurproducten. Uw raam of deur is daardoor extra duurzaam, stabiel en uiterst stevig.

Uw nieuwe aluminium ramen en deuren zijn in een handomdraai geplaatst. U zit dus niet dagenlang in de rommel. De vervanging van uw oude ramen en deuren gebeurt snel.

Al onze ramen en deuren kunnen inbraakvertragend (klasse 2) uitgevoerd worden.

We leveren ramen en deuren in drie profieltypen:

N

Functioneel (vlak)

N

Houtrenovatie (profiel met neus)

N

Staalrenovatie (slank)

Een harmonicapui

Harmonicapuien hebben als voordeel dat de complete pui naar één kant weggeschoven kan worden, waardoor u een zo groot mogelijke doorgang krijgt. Opengeschoven, nemen de vouwelementen nauwelijks ruimte in beslag.

Harmonicapui in serre Door een harmonicapui in een serre te installeren, krijgt u een ideaal klimaat binnen in de serre. U kunt de opening stapsgewijs vergroten door meerdere deuren weg te schuiven.

Harmonicapui als winkelentree

In winkels heeft een harmonicapui de volgende voordelen:

  • Royale en klantgerichte opening

  • Optimale presentatie van uw goederen

  • Opheffing drempelvrees klanten

  • Probleemloze, gemakkelijke bediening