U bent hier: Home 9 Glas

Professioneel glaswerk in de omgeving van Zevenaar

Gelaagd glas | Gehard glas | HR++ glas / HR+++ glas | Vacuüm isolatieglas

Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar beschikt over een eigen werkplaats met speciaal gereedschap en machines voor het op maat snijden en bewerken van glas. Door de inzet van onze vakbekwame medewerkers zijn wij in staat een hoogwaardig eindproduct te vervaardigen. Het glas kan met onze speciale glaswagens afgeleverd worden.

VEILIGHEIDSGLAS ALS ENKELE BEGLAZING

  • Gelaagd veiligheids- en/of beveiligingsglas
  • 2 of meerdere bladen floatglas, die tot een onverbrekelijk geheel worden samengevoegd door middel van 1 of meerdere kunststof tussenlagen van polyvinylbutyral (PVB)
  • De PVB-tussenlaag heeft een hoge weerstand, grote elasticiteit en goede hechting
  • Bij een breuk worden de stukken glas vastgehouden

Gehard glas of gelaagd glas?

Glazen deuren en puien zijn uitnodigend. Ze scheppen ruimte en bieden zicht op de omgeving. Of sluiten ruimtes juist discreet af zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn. Glas sluit alles buiten, behalve licht.

Gehard glas
Hardglas of gehard glas is uitermate geschikt om te gebruiken als scheidingswand in uw woning of kantoor, eventueel voorzien van een hardglazen deur. Ook leveren en plaatsen we hardglas voor specifieke toepassingen, zoals winkelpuien en schuifwanden. De toepassing van geharde beglazing geeft een optimale ontwerpvrijheid. Dankzij het hoogwaardige hang-en-sluitwerk in verschillende kleuren en materialen, zijn de variatiemogelijkheden voor binnen en buiten vrijwel onbeperkt.

Gelaagd glas
Gelaagd glas staat garant voor bescherming. Vandaag de dag is gelaagd glas de standaard voor talrijke professionele en privétoepassingen. Een gedurfd ontwerp of een originele glastoepassing zijn hierbij niet langer potentiële risicofactoren.

Gelaagd glas is zo samengesteld dat de lagen elkaar verstevigen. Mocht het glas toch breken, dan blijven eventuele scherven in feite aan elkaar plakken. Zo bent u optimaal beschermd.

Glassoorten

Oud-Zevenaar Aluminiumbouw-Glashandel levert en plaatst

N

Enkel glas

N

Gelaagd glas (veiligheidsglas)

N

Spiegels

N

Isolatieglas

N

Hoog rendement isolatieglas (HR ++)

N

Vacuüm isolatieglas

N

Figuurglas

N

Gehard glas

N

Glasbewerkingen

N

Hardglazen puien

N

Triple glas (HR+++)