Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar

Serre of veranda van Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar

Haal het maximale uit de zomer

Wilt u ook meer licht in huis en tegelijkertijd de waarde van uw woning verhogen? Een serre of veranda is een prachtige toevoeging aan uw woning. De installatie is minder ingrijpend dan u misschien denkt en kan snel voltooid worden. Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. 

Serre

Serre

Voor u een serre laat bouwen, is het verstandig te bedenken wat u precies wilt bereiken: gaat het om het creëren van extra ruimte, of wilt u meer eenheid tussen uw huis en uw tuin? Denk ook aan de bouwkundige kant: heeft u een vergunning nodig? Wat moet er gebeuren met de fundering? Hoe gaat u de temperatuur beheersen? Wij weten het antwoord op al deze vragen en geven u deskundig en objectief advies.

Aluminium serres

Een serre geeft meer ruimte en haalt het licht in huis. Zo ontstaat een heerlijke leefomgeving. Stelt u zich het effect eens voor op een zonnige dag! In aluminium is eigenlijk alles mogelijk, van eenvoudige tot complexe constructies. Het is daarom het perfecte materiaal voor uw serre. Strak, speels, modern of klassiek? Met een serre van Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar haalt u de zon in huis.

Veranda

Veranda

Wilt u in het voorjaar eerder naar buiten, en in het najaar langer van de zon genieten? Bent u het zat om met uw tuinmeubels te slepen? Dan is een veranda of terrasoverkapping de oplossing voor u. Een voordeel van een veranda ten opzichte van een serre is dat er geen bouwkundige aansluitingen en funderingen nodig zijn. Dat maakt een terrasoverkapping een voordelig alternatief.

Bij de palen storten we een betonnen voet, waarna we het straatwerk weer terugplaatsen. De dragers zijn aluminium profielen die we in diverse stijlen kunnen leveren:

  • Functioneel
  • Renaissance
  • Orangerie

Kies voor gelaagd glas of kunststof platen in uw veranda. Ligt deze pal op het zuiden, dan is het verstandig zonwering te plaatsen. 

Download de brochures

Meer lezen over de veranda’s van Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar? Bekijk hier onze brochures (in PDF-formaat):

Zonwering in uw serre

Een bekend probleem bij serres is de haast ondraaglijke temperatuur die er in de zomer heerst. Wilt u ook overdag kunnen genieten van uw serre? Dan is serrezonwering de oplossing. Doordat de zon geweerd wordt voordat deze het glas bereikt, wordt ook de meeste hitte gefilterd. 

Meer over zonnewering