U bent hier: Home 9 Ons bedrijf

De monteurs met verstand van zaken uit Zevenaar

Bij Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar zijn we ontzettend trots op onze zaak en op onze producten.

We vertellen u dan ook graag wat meer over het ontstaan en de geschiedenis van ons prachtige familiebedrijf. Direct zien wat Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar voor u kan doen? Bezoek van onze showroom kan uitsluitend op afspraak.

Een dynamisch familiebedrijf

Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar is in 1975 opgericht door de heer B.J.G. Terbonssen onder de naam Glashandel Oud-Zevenaar.

Na een aantal jaar heeft hij zijn zaak uitgebreid met aluminium ramen en deuren en is de naam veranderd in Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar. In 1993 kwam zoon Rob in het bedrijf werken en drie jaar later nam hij het roer van zijn vader over. Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Wij richten ons op zowel de particuliere als op de zakelijke markt. Kom eens langs in onze showroom en bekijk de talloze mogelijkheden voor een nieuw look van uw huis of bedrijf.

In eigen werkplaats gemaakt

Onze werkplaats is speciaal ingericht voor het werken met glas en aluminium. Bovendien zijn onze medewerkers stuk voor stuk enthousiaste vakmensen.

Hierdoor zijn wij in staat hoogwaardige aluminium ramen, deuren en serres te maken. Ook plaatsen we alle producten in eigen beheer, waardoor we onze prijzen laag kunnen houden. Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar beschikt behalve over een kantoor, opslag- en werkplaats, ook over een eigen showroom. Hier laten we u zien wat er allemaal mogelijk is in glas en aluminium.