Laat uw serre of veranda plaatsen in de regio Zevenaar

Wilt u ook meer licht in huis en tegelijkertijd de waarde van uw woning verhogen? Met een serre of veranda realiseert u dit in een handomdraai. De installatie is minder ingrijpend dan u misschien denkt en kan snel voltooid worden. Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. 

serre Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar Zevenaar

Serre

Voor u een serre laat bouwen, is het verstandig te bedenken wat u precies wilt bereiken: gaat het om het creëren van extra ruimte, of wilt u meer eenheid tussen uw huis en uw tuin? Denk hierbij ook aan de bouwkundige kant: hebt u een vergunning nodig? Wat moet er gebeuren met de fundering? Hoe gaat u de temperatuur beheersen? Bij Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar weten we het antwoord op al deze vragen en geven u een deskundig en objectief advies.

 

Aluminium serres

Een serre geeft meer ruimte en haalt het licht in huis. Zo ontstaat een heerlijke leefomgeving. Stel u het effect eens voor op een zonnige dag! In aluminium is eigenlijk alles mogelijk; van eenvoudige tot complexe constructies. Het is daarom het perfecte materiaal voor uw serre. Strak, speels, modern of klassiek? Met een serre van Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar haalt u de zon in huis.

Ik wil een serre Download de brochure
veranda Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar Zevenaar

Veranda

Wilt u in het voorjaar eerder naar buiten en in het najaar langer van de zon genieten? Bent u het zat om met uw tuinmeubels te slepen? Dan is een veranda of terrasoverkapping de oplossing voor u. Een voordeel van een veranda ten opzichte van een serre is dat er geen bouwkundige aansluitingen en funderingen nodig zijn. Dat maakt een terrasoverkapping een voordelig alternatief.

 

Bij de palen storten we een betonnen voet, waarna we het straatwerk weer terugplaatsen. De dragers bestaan uit profielen die we in twee stijlen kunnen leveren: Functioneel en Renaissance.


Kies voor gelaagd glas of voor kunststofplaten in uw veranda. Ligt deze pal op het zuiden, dan is het verstandig zonwering te plaatsen. 

Downloads

Meer lezen over de veranda’s van Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar? Bekijk hier onze brochures (in PDF-formaat):

Palazzo brochure

Veranda zonwering Summerlight

Zonwering in uw serre

Een bekend probleem bij serres is de haast ondraaglijke temperatuur die er in de zomer heerst. Wilt u ook overdag kunnen genieten van uw serre? Dan is serrezonwering de oplossing. Doordat de zon geweerd wordt voordat deze het glas bereikt, wordt ook de meeste hitte gefilterd. 

Meer over zonwering Download de brochure