Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar

Kozijn, deur, en meer: Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar

Comfort, veiligheid, behaaglijke warmte, een stabiele constructie, binnen en buiten, in verschillende kleuren. Het lijken eisen die onmogelijk in één product te vatten zijn. Glashandel aluminiumbouw Oud-Zevenaar maakt het mogelijk met de systemen van Reynaers.

De systemen van Reynaers bestaan uit drie kamers. Dit betekent een verdubbeling van het aantal (vaste) hoekstukken in vergelijking met andere raam- en deurproducten. Uw raam of deur is daardoor extra duurzaam, stabiel en uiterst stevig.

Uw nieuwe aluminium ramen en deuren zijn in een handomdraai geplaatst. U zit dus niet dagenlang in de rommel. De vervanging van uw oude ramen en deuren gebeurt snel. Al onze ramen en deuren kunnen inbraakvertragend (klasse 2) uitgevoerd worden.

We leveren ramen en deuren in 3 profieltypen:

  • Functioneel (vlak)
  • Houtrenovatie (profiel met neus)
  • Staalrenovatie (slank)
Een harmonicapui van Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar

Een harmonicapui van Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar

Harmonicapuien hebben het voordeel dat de complete pui naar één kant weggeschoven kan worden, waardoor u een zo groot mogelijke doorgang krijgt. Opengeschoven nemen de vouwelementen nauwelijks ruimte in beslag.

Harmonicapui in serre

Door een harmonicapui in een serre te installeren krijgt u een ideaal klimaat binnen in de serre. U kunt de opening stapsgewijs vergroten door meerdere deuren weg te schuiven.

Harmonicapui als winkelentree

In winkels heeft een harmonicapui de volgende voordelen:

  • Royale en klantgerichte opening
  • Optimale presentatie van uw goederen
  • Opheffing drempelvrees klanten
  • Probleemloze, gemakkelijke bediening
Schuifpuien

Schuifpuien

De schuifpuien worden gemaakt van Reynaers® profielen, die worden samengesteld uit 2 delen. Deze worden verbonden door 2 isolatiestrips. Desgewenst kan voor de binnen- en buitenkant van het kozijn een verschillende kleur gekozen worden. De schuifpuien zijn inbraakvertragend (weerstandklasse 2); we leveren deze ook als hefschuifpui.

Hefschuifpui

Het hefschuifprincipe zorgt ervoor dat het schuifelement geen wrijving ondervindt van afdichtingsrubbers of -borstels, waardoor het uiterst licht te verplaatsen is. Dit principe garandeert water- en winddichtheid. Per schuifelement kan een hefschuifpui een gewicht aan van wel 250 kg.

Kozijnen en deuren